Ennen tatuointia

Erityisesti talvella iho kuivuu helposti. On hyvä aloittaa ihon huolto jo ennen tatuoinnin ottamista aloittamalla päivittäinen rasvaus. Levitä peeusvoidetta ihoalueelle kerran päivässä. Jos ihosi on kuiva voit rasvata sen aamuin illoin.

Syö ja nuku hyvin ennen tatuoinnin ottamista. Voit myös ottaa jotakin pientä evästä ja juotavaa mukaan. Kehon stressitaso vaikuttaa ihon kykyyn ottaa väriä vastaan ja myös kiputuntemukseen, joten huolehdi itsestäsi hyvin enne tatuoinnin ottamista. Studiolla on yleensä jotain pientä juotavaa ja syötävää tarjolla asiakas tilassa, mutta omat eväät takaavat sen että sinulle löytyy varmasti sopivaa syötävää. Jos sinulla on lääkitys, keskustele lääkärisi kanssa lääkityksen vaikutuksesta tatuoinnin ottamiseen. Tatuointia ei voi tehdä, jos olet raskaana, imetät, sinulla on kuumetta, sinulla on antibioottikuuri kesken. Erityisesti leikkaushoitojen jälkeen on syytä tarkistaa lääkäriltä voiko tatuoinnin voi ottaa. En tee tatuointeja jos asiakkaalla on epilepsia, verenvuototauti, verenohennuslääkitys tai joku veriteitse tarttuva sairaus, kuten. sinulla on veriteitse tarttuva sairaus esim. HI-virus.

Varaa mukaan vaatteet joissa sinun on mukava olla. Ota huomioon, että vaatteille saattaa kulkeutua tatuointiväriä, joka on hankala saada vaatteista pois.
Älä ota verta ohentavia lääkkeitä vuorokautta ennen tatuointiaikaasi. Voit ottaa parasetamolia tai ibubrofeenia. Älä tule päihtyneenä. Ethän käytä Emlaa tai muita puuduttavia voiteita ilman että keskustelet siitä tatuoinnin tekijän kanssa.

Tatuoinnit leviävät vuosien kuluessa, jolloin todella pienet yksityiskohdat auttamatta katoavat.

Yleensä teen mieluummin kuvia joiden yksityiskohdat eivät ole liian pieniä. Värit haalistuvat myös ajansaatossa ja auringonpaisteessa. Värikuva ei enää 10 vuoden jälkeen ole yhtä kirkas kuin ensimmäisenä vuonna. Tatuointi kasvaa ja kutistuu kehon mukana. Tarvittaessa vanhoja tatuointeja voideaan skarpata ja vahvistella tuntihinnaston mukaisella taksalla.