Hinnat ja ajanvaraukset

Ajanvaraukset ja tiedustelut osoitteesta Jenni.forssen@gmail.com, IG Jennipennynentattoo.

Ilmaisen konsultaatioajan voi varata myös suoraan Stormy Tattoo and Beautyn ajanvarausjärjestelmästä.


HINNAT
Minimi veloitus 100€ . Tuntihinta 120€ . Värikuvin lisätään väreistä 10€/ tatuointikerta. 
Mahdollinen viikonlopputyö tai iltatyö ( klo 16 jälkeen) 130€/h.

Hinta voidaan myös sopia kuvakohtaisesti.
Jos tatuoinnin tekemiseen kuluu huomattavasti arvioitua enemmän aikaa asiakkaan tarvitsemien taukojen vuoksi tai jos tatuoinnin tekeminen on kesken tekemisen jaettava useammalle päivälle asiakkaan toiveesta, saattaa sovittuun hintaan tulla korotus ylimääräisen ajan ja/tai välineistön osalta.
Tatuoinnin hintaan vaikuttaa kuvan koko, värien ja yksityiskohtien määrä ja se mihin kehon kohtaan kuva tehdään.  Myös mahdolliset ihosairaudet vaikuttavat kuvan tekemiseen kuluvaan aikaan. Ilmoittathan etukäteen jos sinulla on esim. atooppinen iho.

VARAUSMAKSU
Aikaa varatessa tai kun luonnos halutaan lunastaa asiakas suorittaa 50€ maksun. Yli 3h ajasta  100e varausmaksu.


 Varattun ajan siirtämisestä on sovittava vähintään 7 päivää etukäteen, jolloin varausmaksu siirtyy uuteen varaukseen. Mikäli uutta tatuointiaikaa ei sovita varatun ajan siirtämisen yhteydessä, on kyseessä tatuointiajan peruutus, jolloin uudesta varauksesta veloitetaan uusi ennakkomaksu. Ajan peruuntuessa varausmaksu jää artistille suunnittelutyön kuluina.

 Tatuointiaikaa voi siirtää ennakkomaksua menettämättä kerran. Jos tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta eikä uutta aikaa saada sovittua, saa ennakkomaksun takaisin tilisiirtona.
Ajan siirtäminen alle 7 päivää enne varattua aikaa onnistuu vain äkillisissä sairastapauksissa (lääkärin todistus esitettävä!).

Varauasmaksun maksamalla vahvistat aikasi ja hyväksyt asiakastietolomakkeen ehdot. Laita aina viesti tatuoitsijalle, kun olet suorittanut varausmaksun. Jos varausmaksun ei makseta viikko sisällä varauksen tekemisestä tai muutoin sovittuna ajankohtana, varaus raukeaa. Luonnoksia piirrän ajan varanneelle asiakkaille.

(Varausmaksuun liittyvät ehdot päivitetty 6.2. 2024)

MAKSUTAVAT
Maksuvälineinä studiolla käteinen ja Debit/Credit kortit . Kortilla maksettaessa loppusummaan lisätään 3€ kattamaan korttimaksun kulut.

Tilinumero FI59 5092 0920 5031 23


KUVAN KORJAUKSET JA VIIMEISTELY

Jos tatuointi on parantumisvaiheessa hoidettu annettujen ohjeiden mukaan tehdään mahdolliset paikkauksen ja korjaukset  välinekulujen hinnalla ( 30€ ) 

Jos kuva on huolimattoman hoidon seurauksena tulehtunut tai menettänyt väriä kuvan korjaus ja vahvistaminen tehdään seuraavin hinnoin 6kk sisällä tatuoinnin ottamisesta: välinekulut 30€ ja työstä 50% tuntihinnasta eli 60€/h

Kämmenselän, jalkapöydän ja sormien alueen tatuoinneilla takuuta ei myönnetä.

Kuvan viimeistelyn tarpeen näkee kun tatuointi on täysin parantunut noin kuukauden kuluttua sen teettämisestä. Kuvan viimeistelyyn/korjaukseen tulisi saapua 6kk sisällä tatuoinnin ottamisesta. Tämän jälkeen korjaus ja viimeistely toteutetaan normaalin hinnaston mukaisesti

Värien vahvistaminen peitetatuointiin tehdään viimeistely hinnaston mukaan (30€ välinekulut +60€/h), kun vahvistaminen tehdään 6kk sisällä tatuoinnin ottamisesta.