Toiminta ideologia ja tatuoinnin suunnittelu

Taide kuuluu kaikille, ikään, kokoon, sukupuoleen tai yhteiskunnalliseenasemaan katsomatta. Taidetta on kaikkialla; luonnossa, gallerioissa, kaduilla, mainoksissa ihoillamme. Taiteen tehtävä on herättää tunteita ja pysäyttää ihminen kiireen keskellä miettimään elämäänsä ja sen tarkoitusta sekä seurausta. Taiteen tehtävänä on luoda yhteyksiä, herättää uusia ajatuksia. Taiteen tehtävä ei ole miellyttää eikä se ole aina kaunista. Taiteen tehtävä on herättää jotain uutta. Siksi minä teen taidetta.

Myös tatuoinnit ovat taidetta, taidetta ihmisen iholla. Tatuoinnit kertovat tarinaa ajatuksista, muistoista, eletystä elämästä, unelmista. Tatuoinnit ovat kantajansa näköisiä. Se mikä yhtä miellyttää ei sovi toiselle. Tatuoinnit ovat yksi kanava henkilökohtaiseen ilmaisuun. Joillekin tatuoinneista on syvä merkitys ja niiden taustalla on tarina. Toiselle ne ovat esteettisesti silmää miellyttäviä kuvia. Jollekin tatuoinnit ovat keino herättää ajatuksia muissa. 
Tatuointia suunnitellessa koitan löytää yhteisen vision tatuoitavan kanssa siitä mitä tatuointi hänelle merkitsee ja miltä hän haluaa sen näyttävän. Keskustellessa koitan saada kiinni tyylistä jota asiakas toivoo ja koota aiheista asiakkaan visioon perustuvan toimivan kokonaisuuden. Tuon omia ideoitani esille suunnitteluprosessia, mutta kunnioittaen tatuoitavan toiveita, jonka ihoa tatuointi toteutuessaan
koristaa mahdollisesti loppuelämän. Tavoitteena on tehdä alustava luonnos joka miellyttää sekä tekijää että tatuoinnin tilaajaa. Kun alustava luonnos on valmis ja hinta-arviosta on päästy yhteisymmärrykseen, varataan aika tatuoinnille. Lopullisen luonnoksen piirrän, kun aika tatuoinnille on varattu ja vahvistettu varausmaksulla. 
Jos tatuoinnin ottaminen mietityttää, voi tatuointi ajan varaamisen tehdä myöhemmin, kun on rauhassa harkinnut asiaa.