Peitetatuoinnit ja suuret tatoinnit

Peitetatuoinnit

Peitetatuoinnit ovat yleensä työläämpiä suunnitella ja toteuttaa kuin tavalliset tatuoinnit ja siksi niiden hinta voi myös olla korkeampi. Peitetatuoinnilla on tarkoitus naamioida vanhan tatuointi uuden alle, niin ettei silmä enää erota vanhaa tatuointia uuden alta. Vanhan tatuoinnin malli ja värit asettavat tiettyjä rajoitteita peitekuvalle, mutta pyrin toteuttamaan aihetoiveet.
Joskus peitetatuoinnin suunnittelu vaatii käynnin studiolla ennen kuin suunnittelutyötä voidaan aloittaa. Joskus suunnittelun pohjaksi riittävät asiakkaan lähettämät valokuvat. Jos peitetatuointi vaatii paljon suunnittelut työtä, veloitetaan suunnittelu erikseen tai se huomioidaan peitekuvalle sovittavassa hinnassa.
Jos peitettävä kuvan hyvin tumma, saattaa onnistunut peitetatuointi vaatia pari, joskus jopa kolmekin käyntiä, jotta vanha kuva saadaan kunnolla piiloon.  Värien vahvistaminen peitetatuointiin viimeistely hinnaston mukaan. 30e välinekulut +60e/h, kun vahvistaminen tehdään 6kk sisällä tatuoinnin ottamisesta.

Kuvia peitetatuoinneista löydät täältä 
SUURET KUVAT JA PROJEKTIT

Suuret projektit kuten koko selän kuva tai ns. hihaprojekti vaatii useamman käyntikerran ja prosessi kestää vähintäänkin viikkoja. Suunnittelutyöhön kuluu myös enemmän aikaa isomman projektin kanssa kuin yksittäisen kuvan suunnitteluun. Isot projektit tehdään pala palalta ja tulet käymään tatuoitavana useamman kerran. Kustannukset ovat siis isolla kuvalla myös isommat. Karkeasti ottaen kokonainen hihatatuointi vaati 3-5 koko päivän tatuointiaikaa, kuvan tyylistä, väreistä ja yksityiskohdista riippuen.